Muuta teksti klikkaamalla Muokkaa kohtaa.

Letkut elintarviketeollisuuteen

Letkuissa on rakenne, joka ei sisällä pehmitteitä ja eläinperäisiä aineosia, vähentää siten bakteerien kasvun ja kuljetetun tuotteen saastumisen riskiä.

MTG brew & beverage: letkut panimo- ja juomateollisuuteen

Kumiletkut oluelle ja juomille, soveltuvat kevyisiin ja raskaisiin sovelluksiin panimo- ja juomateollisuudessa. Puristumaton rakenne voidaan toimittaa pyynnöstä.

MTG BREWART (IT-B00038)

Lataa lisätietoja tästä
Tämä elintarvikeletku on erityisesti suunniteltu vastaamaan oluenjalostusteollisuuden vaatimuksia.
MTG BREWART sopii korkealaatuisen raaka-, pastöroidun ja luomutuotetun oluen, alkoholijuomien, virvoitusjuomien ja viinin kuljettamiseen.
Erittäin vahva rakenne tekee siitä täydellisen panimoissa.
Lämpötila:-40°C to +120°C.
Rakenne:
BIIR-kumi (koodi 90FDA), vaalea, elintarvikelaatuinen, hajuton ja mauton, sileä.
Vaatimustenmukaisuus: FDA-standardit, 3-A-terveysstandardit n.18-03-luokka II, D.M. 21/03/73
Letku vastaa asetuksia EY 1935/2004 ja  EY 2023/2006 (GMP).

HOT ALICHEM/10-BLUE (IT-H00027)

Lataa lisätietoja tästä
Elintarvikeletku, joka soveltuu monenlaisten nestemäisten elintarvikkeiden, kuten viinin, hedelmämehun, tomaattimehun, oluen, juomaveden ja virvoitusjuomien kuljettamiseen. 
Kuumuudenkestävän rakenteensa ansiosta letku on täydellinen ratkaisu korkean lämpötilan sovelluksiin ja pitkäkestoisiin sterilointeihin.
Sisävuorauksen koostumus tekee siitä erittäin kestävän keskipitoisille hapoille ja emäksille.  Korkea vastustuskyky kemiallisille puhdistus- ja desinfiointituotteille,  joita käytetään ruuan sanitaatioprosesseissa.

Lämpötila: -40°C a +120°C.
Synteettinen kumi, sininen, kulumisen, -ja säänkestävä, sileä, kangaspintainen.
Lämpökestävät synteettiset suojakerrokset.

EY 1935/2004 ja 2023/2006 / EY (GMP) mukaisesti. MTG-tuotantosyklissä ei ole eläinperäisiä ainesosia, ftalaatteja, adipaatteja ja rajoituksin rajoitettuja materiaaleja. EC 1907/2006 (REACH) -standardiin.

Maidon ja rasvaisten elintarvikkeiden kumiletkut

Kumiletkut maidon keräämiseen, lastaus- / purkupaikkoihin sekä letkuihin elintarvikkeiden jalostukseen. 

MTG EVOLUTION (IT-M00071)

Lataa lisätietoja tästä
Sopii maidon ja muiden nestemäisten elintarvikkeiden (viini, hedelmämehu) kuljettamiseen.
Kumiletku säiliöautoille, suunniteltu vastaamaan käyttäjien vaatimuksia äärimmäisestä joustavuudesta ja elintarviketurvallisuudesta. Paranneltu kevyt rakenne helpottaa toistuvia toimenpiteitä käsin etenkin lastaus- / purkualueilla. Ainesosat ja kumiyhdisteet on valittu tarkoin ja tekevät siitä turvallisen ja hygieenisen tuotteen kosketuksessa maidon ja maitotuotteiden kanssa.
Lämpötila: -30°C to +85°C

MTG Evolution ylläpitää maidon alkuperäisiä ominaisuuksia tilalta tehtaalle korkealaatuisen rakenteensa vuoksi.
Synteettinen polymeeri, sininen, kuluminen, otsoni- ja säänkestävä, sileä, kangaspintainen.
Rakenne: NR / NBR-kumi (koodi 198SL), valkoinen, hajuton, mauton, sileä.

Vaatimustenmukaisuus: FDA-standardit, BfR-suositukset (luokka 2) ja D.M. 21/03/73 ja seuraavat muutokset.
RAL-rekisteröinti elintarvikkeiden laadusta.
Ei sisällä ftalaatteja, pehmitteitä ja eläinperäisiä aineosia: korkean teknologian letku, joka soveltuu kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Ei ristikontaminaation vaaraa: tiukka tuotantoprosessi ei salli terveydelle mahdollisesti haitallisten tuotteiden käyttöä (riskiluokitus R45, R46 tai R49). Suuri joustavuus, jopa matalassa lämpötilassa: erittäin joustava, sillä etuna on, ettei siinä ole pehmitteitä verrattuna muoviletkuihin. Hyvä kemiallisten puhdistusaineiden kestävyys: se kestää kaupallisia puhdistus- ja desinfiointiprosesseja sekä sisällä että ulkopuolella. Letku EY 1935/2004 ja 2023/2006 / EY (GMP) mukaisesti. MTG-tuotantosyklissä ei ole eläinperäisiä ainesosia, ftalaatteja, adipaatteja ja rajoituksin rajoitettuja materiaaleja. EC 1907/2006 (REACH) -standardiin.

Letkut kuiville elintarvikkeille

GRANOFOOD/CLC/4 ( IT-G00086)

Lataa lisätietoja tästä

Erityisesti suunniteltu letku raskaisiin sovelluksiin, joissa vaaditaan sisäputken korkeaa kulutusta. Sitä käytetään yleensä ruokajauheiden ja jyvien, kuten kahvipapujen, viljojen, sokerin, jauhojen, kuljettamiseen.
Erinomainen polyuretaanivuorauksen hankauskestävyys -hajuton ja mauton - tekee GRANOFOOD-letkusta täydellisen kuljettamaan hankaavimpiakin ruokajauheita ja jyviä. 
Letkun rakenne: Polyuretaani (koodi PU), myrkytön, vaalea, sileä. Noudattaen FDA: n, D.M. 21/03/73. Lämpötila -35°C to +100°C.
Päällinen: Synteettinen kumi, musta väri, antistaattinen (R <106 Ω), leveä aallotus, kulutusta kestävä, kankaan viimeistely.
Imu- ja jakeluletku.

AIRFOOD ANTISTATIC ( IT-A00142)

Lataa lisätietoja tästä
Erikoiskumiletku rasvaisten ja rasvattomien elintarvikkeiden kuljettamiseen.
AIRFOOD ANTISTATIC on täydellinen ratkaisu rasvaisten ja rasvattomien jauhemaisten elintarvikkeiden, kuten sokerin, vehnän, maitojauheen, jauhojen jne.,  sekä nesteiden, kuten alkoholin, kosmeettisten valmisteiden ja muiden palavien tuotteiden kuljettamiseen elintarvike- ja kemianteollisuudelle.
Kestää kemiallisia puhdistusaineita ja yleisimpiä desinfiointimenetelmiä, joita käytetään elintarviketeollisuudessa.
Imu- ja jakeluletku.

-Letku ja päällys ovat antistaattisia: R <108 Ω / m.
-Voidaan käyttää ATEX-alueilla 0.1.2 ja 20.21.22.
Letkun rakenne: NBR-kumi (koodi NBR P.190), vaalea, elintarvikkeiden laatu, hajuton ja mauton, sileä ja antistaattinen.  Letkun päällys on kerrostettua synteettistä johtoa. Upotettu teräskierrelanka.
Vaatimustenmukaisuus: FDA-standardit.

brewery
Lisätty ostoskoriin