Muuta teksti klikkaamalla Muokkaa kohtaa.

Ekologinen ilmanviilennin FRE 23500 Ekologinen ilmanviilennin FRE 23500

Ekologiset STARPROGETTI ilmanviilentimet

Toimintaperiaate on täysin luonnollinen: kuuma ilma kiertää selluloosakennopaneelien läpi, jotka kastuvat vedellä jäähdytyskierron aikana. Yksinkertaisesti kosketuksen ja luonnollisen haihtumisen vaikutuksesta sen sisältämä lämpö hajaantuu, jolloin syntyy viileän, luonnollisen ilman virtaus.

Suodatettu ja jäähdytetty ilma vetää lämmön pois alueelta ja luo raikkaan ja viileän helpotuksen tunteen, aivan kuten luonnossa meren tai vesiputouksen lähellä.

Toisin kuin ilmastointijärjestelmät, sitä voidaan käyttää ikkunat auki, suurissa tiloissa ja ulkona.

Edut:
Taloudellinen
investointi ja kustannukset ovat paljon alhaisemmat kuin perinteisessä ilmastointijärjestelmässä; asennus- tai ylläpitokustannuksia ei ole, ja viilentimet  kuluttavat  saman verran sähköä kuin pieniwatinen hehkulamppu.
Ekologinen
Jäähdytysprosessissa käytetään luonnollista veden haihtumisen periaatetta ilman jäähdytysnesteitä tai sähköenergiaa.
Tehokas
Ihanteellinen alueille, joilla on tarpeen laskea lämpötiloja ulkona vallitsevien sääolosuhteiden ja/tai lämmön muodostumiseen liittyvien tuotanto- ja suunnitteluprosessien vuoksi.
Koska jäähdytin tuottaa jatkuvaa ilmanvaihtoa, se pitää ilman puhtaana ja luo mukavan ympäristön, joka on välttämätöntä hyvinvoinnille, tuottavuudelle ja elämänlaadulle.
Järjestelmä on myös helppo huoltaa, koska jäähdyttimien tarkastamiseen ja puhdistamiseen ei tarvita erityisiä laitteita.

Lisätty ostoskoriin