Muuta teksti klikkaamalla Muokkaa kohtaa.

Errecom desinfiointi-ja puhdistusaineet

CleanSI 400ml, spraypullo, alkoholipohjainen desinfiointiaine 80%, tuhoaa bakteerit ja virukset kaikilta pinnoilta,helppokäyttöinen spraypullo 400ml HACCP yhteensopiva.

Sopii erinomaisesti kaikille sairaaloiden, tomistojen ja kotien pinnoille, puhelimille,tietokoneille,avaimille,ovenkahvoille,kaiteille,kolikoille  ilmastointijärjestelmien suodattimet ja tuuletuskanavat.

SANIBACT 1l, desifiointiainetiiviste joka on kehitetty bakteereita ja viruksia vastaan. läpäisee testit EN1276 ja EN13697 bakteereita vastaan,tuhoaa influenssa,hepatiitti B, C ,D, HIV, Rota,

Noro, ja Ebola-virukset. Tehoaa jo viidessä minuutissa ja on HACCP yhteensopiva. Laimennussuhde 1:25 pakkauskoot 250ml,500ml, 1l, 5l ja 10l kanisterit.

LUXEDO spray 1l puhdistusaine, joka on kehitetty poistamaan bakteereja  kaikilta pinnoilta, antaa syvän puhdistavan ja uudistavan vaikutuksen. Se ei ole aggressiivinen pinnoilla, eikä huuhteluja tarvita. ei jätä aggressiivisia kemiallisia jäämiä ja takaa syvän puhdistustoimenpiteen  yhdellä pyyhkimisellä. HACCP- yhteensopiva . 

Toimistot: työpöydät, näyttö, näppäimistöt, puhelimet, myyntiautomaatit, kahvat, kytkentätaulut, hissipaneelit. Keittiö: työtasot, kodinkoneet, hanat. Kylpyhuone: kylpyhuonekalusteet, suihkulattia, hanat. Laboratoriot: työsuunnitelmat, laitteet. Syöttötuolit ja hoitopöydät Lasipinnat lattiat Elektroniset laitteet: matkapuhelimet, langaton, tabletti, kannettava tietokone. Auto: pyörät, vaihdevivut, ovenkahvat, kojelauta, ilmastointilaitteet. Sairaalat ja hoitokdit Lääkäreiden toimistot ja klinikat Koulut: koulupöydät, koulula-kahvila, myyntiautomaatit, pukuhuone. • Koulut: koulupöydät, koulula-kahvila, myyntiautomaatit, pukuhuone. Urheilumahdollisuudet ja varusteet. Hyvinvointikeskukset Pubi, ravintola, jäätelöbaarit, hotelli Kaupat ja ruuanjalostusteollisuus. Bakteerit a

 

 

Errecom kemikaalit
-hoitoaineet kompressorin vaihdon ja järjestelmän huuhtelun yhteydessä
-vuodonpaikkausaineet,sisäiset ja ulkoiset
-tehonpalautusaineet
-kosteudenpoisto ja jäätymisen estoaineet
-happojen testi ja neutralointiaineet
-kierretiivistys ja puhdistusaineet
-voiteluaineet ja oljyt sekä öljytyypin testaussarjat
-vuodon etsintä-aineet ja vuodonetsintäsarjat
-UV-lamput vuodonestintään
-injektorit
-suoja-aineet juotostöihin
-huuhteluaineet ja laitteet
-ultraäänipuhdistuslaitteet ja otsonigeneraattorit
-puhdistus ja pesuaineet ja puhdistussarjat
-hajujenpoistoaineet
-aurinkopaneelien pudistusaineet
-tyhjiöpumput, letkut, mittarit ja tarvikkeet
-testerit, mittarit, venttiilit ja liittimet

Lisätty ostoskoriin