Muuta teksti klikkaamalla Muokkaa kohtaa.

Polyuretaani-komponentit

Polyuretan-ja vulkollan komponentit ja päällystykset

 

Kumi- ja polyuretaanipinnoite on tullut yhä suositummaksi teollisuudessa sen ainutlaatuisten kulutuskestävyyden ansiosta. Kumi- ja polyuretaanipinnoitteita käytetään monissa sovelluksissa tekstiili- ja paperiteollisuudesta elintarviketeollisuuteen ja kaivosteollisuuteen.

 • Räätälöidyt ratkaisut; uudelleenkoneistus ja päällystys, on  ekologista ja kustannustehokasta selvitää käytössäolevan kuluneen pinnoitteen uudelleen päällystys  tai kunnostuspinnoitus . pinnoituksiin sisältyvät sertifikaatit.
 • Pyydä tarjous

Kumi-, polyuretan ja Vulkollan materiaalien edut
kulutuskestävyys
Yksi kumi- ja polyuretaanipinnoitteiden tärkeimmistä eduista on niiden kulutuskestävyys. Kumi ja polyuretaani ovat erittäin kulutusta kestäviä materiaaleja, joten ne sopivat ihanteellisesti sovelluksiin, joissa ne ovat alttiina suurelle kitkalle ja hankaukselle. Lisäksi kumi- ja polyuretaanipinnoite tarjoaa lisäsuojan sään ja kemikaalien aiheuttamaa korroosiota vastaan, mikä lisää kestävyyttä.
Erinomainen vetolujuus
Lisäksi kumi- ja polyuretaanipinnoite tarjoaa erinomaisen vetolujuuden, mikä tekee niistä ihanteellisia sovelluksiin, jotka vaativat korkeaa vetolujuutta. Tämä on erityisen hyödyllistä kuljetussovelluksissa, kuten kuljetinhihnoilla.
kovettumisprosessi
Kun pinnoite on levitetty, se käy läpi kovettumisprosessin. Kovetusprosessi suoritetaan käyttämällä lämpöä ja painetta sen varmistamiseksi, että pinnoite kiinnittyy kunnolla pintaan. Tämä prosessi auttaa myös kovettamaan pinnoitetta lisäämällä sen kulutuskestävyyttä.
Pintojen puhdistus ja esikäsittely

Mitä tulee pinnoitusprosessiin, tämä voi vaihdella valmistajan ja käytetyn tekniikan mukaan. Mutta yleensä se alkaa pinnoitettavien pintojen puhdistuksesta ja valmistelusta. Tämä voi sisältää hankaus- tai kemiallisten puhdistusaineiden käytön pinnoilla olevan epäpuhtauksien tai ruosteen poistamiseksi. Kun pinnat ovat puhtaita ja kuivia, ne esivalmistellaan uudelleen käyttämällä erityistä liimaa optimaalisen telan ja pinnoitteen välisen tarttuvuuden varmistamiseksi. Valmistuksen jälkeen pinnoite levitetään valu- tai ruiskutusprosessilla.
pinnoite voidaan valmistaa yhdestä kumi- tai polyuretaanikerroksesta tai se voi koostua useista kerroksista, mikä parantaa kulutuskestävyyttä ja kestävyyttä.

pinnoitteet
Kun pinnoite on levitetty, se käy läpi kovettumisprosessin. Kovetusprosessi suoritetaan käyttämällä lämpöä ja painetta sen varmistamiseksi, että pinnoite kiinnittyy kunnolla pintaan. Tämä prosessi auttaa myös kovettamaan pinnoitetta lisäämällä sen kulutuskestävyyttä ja kestävyyttä.

 • Räätälöidyt ratkaisut; uudelleenkoneistus ja päällystys

Sovelluksia on monia. Yleiset teolisuudenalat;

 • Kuljetus-ja materiaalinkäsittely. (trukit ja lastinkäsittely,yleinen koneenrakennus, pakkauskoneet jne)
 • Yleinen koneenrakennus
 • Hissiteollisuus, hissikomponentit (CE hyväksytyt puskurit, liukukengät ja liukupalat, ohjauselementit, johdevoitelulaitteet ja öljynkerääjät, rullaohjaimet, vaijereiden ripustusjouset, köysipyörät)
 • Juomateollisuus (pullolautaset, pillinkumit, gripperit, tiivisteet imukupit)
 • Painoteollisuus (Raakkelit, imukupit, rotaatiopainojen  taittolaitteiden listat)
 • Materiaalinkäsittely (imukupit, gripperit)
 • Puolivalmisteet (PUR levyt, tangot, valetut tuotteet)
 • Tiivisteet

 Pyydä  lisätietoja, mistä komponeisteista olette kiinnostuneet:
 info@kermetar.fi

Lisätty ostoskoriin